VERVOLGONDERZOEK KANSEN IN HET MKB
Afgelopen zomer onderzochten we de impact van de coronacrisis op Nederlandse bedrijven (zie hieronder).
Op verzoek van ESZL, Keyport, MKB Limburg, LWV, LLTB en Crossroads Limburg starten we vervolgonderzoek naar kansen in het MKB. Welke activiteiten en strategieën kansen ziet men en zijn succesvol?

Door middel van deze scan willen wij inzicht krijgen in de actuele impact van de coronacrisis op jouw onderneming, in de mate waarin je kansen ziet en pakt en welke ondersteuning je hierbij behoeft. Deze informatie delen we (met respect voor privacy van jou als ondernemer) met beleidsmakers en bestuurders opdat goed onderbouwd beleid kan worden gemaakt en snelle maatregelen genomen kunnen worden. De uitkomsten en inzichten van deze inventarisaties zullen we communiceren via onze websites zoals die van het lectoraat Innovatief Ondernemen (www.limburginnoveert.nl). Maar overzichten van scores zijn ook zichtbaar al direct na het invullen van de vragenlijst. We doen ons best om  jouw bedrijf de komende weken en maanden te voorzien van  dienstverlening, zoals informatie en advies.

Doe mee aan ons onderzoek en hier vul de scan in!

 

ONDERZOEKEN VAN CORONA-IMPACT MKB
Wij vinden het belangrijk dat er voor ondernemers in Nederland snel goed beleid wordt gemaakt als reactie op de Corona-crisis en dat er snelle en effectieve maatregelen worden genomen om jou als ondernemer te helpen!
Door middel van deze korte vragenlijst willen wij  – het Zuyd-Lectoraat Innovatief Ondernemen – inzicht krijgen in de actuele impact van de coronacrisis  op jouw onderneming. Deze informatie delen we (met respect voor privacy van jou als ondernemer) met beleidsmakers en bestuurders opdat goed onderbouwd beleid kan worden gemaakt en snelle maatregelen genomen kunnen worden.

Limburgse bedrijven (in samenwerking met MKB Limburg, LWV en Parkmanagement Midden-Limburg en LLTB) kunnen de volgende CORONA-IMPACTSCAN invullen.

Nederlandse niet-Limburgse bedrijven via deze link: NL ONDERNEMERS CORONA-IMPACTSCAN

De uitkomsten en inzichten van deze inventarisaties zullen we wekelijks communiceren en actualiseren via onze website www.limburginnoveert.nl

OVERZICHTEN DATA & RAPPORTAGES
Zie hier de definitieve resultaten tot en met 29 mei 2020 (1010 respondenten)

Zie hier de definitieve rapportage op basis van 1010 respondenten met diverse analyses waaronder vergelijking onderzoek naar kansen MKB NL (29 mei 2020)