ONDERZOEKEN VAN CORONA-IMPACT MKB
Wij vinden het belangrijk dat er voor ondernemers in Nederland snel goed beleid wordt gemaakt als reactie op de Corona-crisis en dat er snelle en effectieve maatregelen worden genomen om jou als ondernemer te helpen!
Door middel van deze korte vragenlijst willen wij  – het Zuyd-Lectoraat Innovatief Ondernemen – inzicht krijgen in de actuele impact van de coronacrisis  op jouw onderneming. Deze informatie delen we (met respect voor privacy van jou als ondernemer) met beleidsmakers en bestuurders opdat goed onderbouwd beleid kan worden gemaakt en snelle maatregelen genomen kunnen worden.

Limburgse bedrijven (in samenwerking met MKB Limburg, LWV en Parkmanagement Midden-Limburg en LLTB) kunnen de volgende CORONA-IMPACTSCAN invullen.

Nederlandse niet-Limburgse bedrijven via deze link: NL ONDERNEMERS CORONA-IMPACTSCAN

De uitkomsten en inzichten van deze inventarisaties zullen we wekelijks communiceren en actualiseren via onze website www.limburginnoveert.nl

OVERZICHTEN DATA & RAPPORTAGES
Zie hier de definitieve resultaten tot en met 29 mei 2020 (1010 respondenten)
Zie hier de definitieve rapportage op basis van 1010 respondenten met diverse analyses waaronder vergelijking onderzoek naar kansen MKB NL (29 mei 2020)