Ben jij de MKB-er met een inspirerend digitaal verhaal? 

Door de verschuiving van consumentengedrag naar online wordt digitale marketing ook voor het MKB steeds belangrijker. Wij zijn op zoek naar bedrijven die de krenten uit de pap weten te halen en online voor zich laten werken door slim gebruik te maken van data, kanalen en technieken.

De succesverhalen van deze ondernemers gaan gebundeld worden in een boekje met good practices. Bijvoorbeeld een practice van een bedrijf dat via social media succesvol producten of diensten weet te verkopen. Of een bedrijf dat op een slimme manier data gebruikt om de ultieme klantervaring neer te zetten. Ook bedrijven die tijdens de Corona pandemie via digitale weg hun bedrijf draaiende hebben weten te houden zijn welkom om bij te dragen. Kortom, wij zoeken cases die andere MKB-ers inspireren om ook een volgende online stap te zetten.  En daarmee helpen om als MKB Limburg de digitale kloof te overbruggen.

Werk jij bij een Limburgs bedrijf met maximaal 500 medewerkers en vind jij het leuk om mee te werken aan dit boekje en daarmee anderen te inspireren?  Je krijgt er een hoop free publicity voor terug! Neem voor meer informatie contact op met nina.fijen@zuyd.nl

 

Sittard, maart 2021