Kansen signaleren én benutten

Innoveren begint met kansen signaleren. En dat is niet voor iedereen even makkelijk. De markt blijft zich ontwikkelen, nieuwe technologieën creëren nieuwe mogelijkheden en je concurrenten staan ook nooit stil. Tijdig en continu kansen signaleren en benutten is een must om voorop te blijven lopen. Maar hoe doe je dat? Waar liggen de kansen voor innovatie en hoe kun je deze optimaal benutten? Limburginnoveert.nl helpt je graag met het beantwoorden van deze vraagstukken.

Door contact op te nemen met Limburginnoveert.nl krijg je toegang tot de kennis en kunde van onderzoekers, docenten, studenten en hun netwerk. Samen werken wij naar de oplossing van jouw innovatievraag, door onderzoek, adviesgesprekken en begeleiding.

#innovatievraag4.0

Waar zitten mijn klanten op te wachten? Hoe realiseer ik meervoudige waardecreatie zoals een bijdrage aan en inkomsten uit de circulaire economie? Wat zijn de trends en ontwikkelingen in mijn branche? Hoe kan ik tijdig kansen signaleren? Hoe oriënteer ik me op mijn toekomst? Hoe kan ik het internet en techniek combineren om verder te groeien?

Wat is jouw innovatievraag voor Limburginnoveert.nl? Of kunnen wij je helpen met het ontdekken van kansen in de markt? Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Je naam:

    Je e-mailadres:

    Je bedrijf/organisatie:

    Je bericht of vraag: