Innoveren en realiseren

Je hebt een innovatief idee of een kans gesignaleerd in de markt. En nu? Kun je dit idee in je eigen bedrijf realiseren of denk je aan co-creatie? Hoe ga je geld verdienen met dit idee? Hoe zorg je ervoor dat je idee snel en succesvol geïntroduceerd wordt? Het realiseren van een innovatie is geen eenvoudige klus. Samen zorgen we ervoor dat jouw idee ook van de grond komt.

Het innovatieproces

Het innovatieproces kent verschillende fases. De eerste fase heb je al succesvol afgerond: je hebt een idee! De volgende stap is helemaal afhankelijk van jouw idee, bedrijf en branche. Radicale productinnovaties vereisen een andere aanpak dan kleine procesinnovaties. Stappen uit het innovatieproces kunnen zijn:

Door contact op te nemen met Limburginnoveert.nl krijg je toegang tot de kennis en kunde van onderzoekers, docenten en studenten. Samen helpen wij je met het oplossen van jouw innovatievraag, door het uitvoeren van onderzoek, adviesgesprekken en begeleiding tijdens het innovatieproces.

#innovatievraag4.0

Is mijn idee haalbaar? Is er behoefte vanuit de markt naar mijn product of dienst, of hoe kan ik deze creëren? Hoe stel ik een businessplan of businessmodel op?

Wat is jouw innovatievraag? Of kunnen wij je helpen met het ontdekken van kansen in de markt? Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Je naam:

    Je e-mailadres:

    Je bedrijf/organisatie:

    Je bericht of vraag: