Samen innoveren en realiseren

“Samen sta je sterker!” en “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Je kent de uitspraken vast wel, en ze zijn waar. Zeker als het om innovatie gaat. Je hoeft en kan niet alles alleen te doen. Door samen te werken met andere bedrijven en kennisinstellingen, vergroot je de kans op succes.

Co-creatie & verbinden

Samenwerking en co-creatie leveren doorgaans succesvolle innovaties op. Bij co-creatie werk je samen met andere partijen (en eventueel klanten) om je innovatie tot stand te laten komen. Je gebruikt hierbij de kennis en kunde van andere partijen waardoor je innovatie sneller en beter gerealiseerd wordt, vaak tegen lagere kosten.

Een belangrijke voorwaarde voor succesvol ondernemen in de nieuwe economie is dan ook de verbinding van je organisatie met de omgeving. Limburginnoveert.nl verbindt en brengt je graag in contact met de juiste personen om jouw innovatie te realiseren. Door contact op te nemen met Limburginnoveert.nl sta je in contact met een groot netwerk met ondernemers, kennisinstellingen, studenten, docenten, faculteiten en overheden.

#innovatievraag4.0

Welke externe netwerken zijn interessant voor mij? Wat betekent co-creatie voor mij en wat levert het op?

Wat is jouw innovatievraag? Wil je graag samen innoveren of partner worden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Je naam:

    Je e-mailadres:

    Je bedrijf/organisatie:

    Je bericht of vraag: