Student (bv CE, PBM, IB of Beta) van #Zuyd? Zin in een feestje EN 3 dagen met Crossborder Entrepreneurship aan de slag in Eindhoven?

Ben jij de ondernemende student die zich wil ontplooien op het gebied van ondernemerschap en het werken in multidisciplinaire (internationale) teams. Dan heeft het lectoraat Innovatief Ondernemen iets voor jou!

In een driedaags 16 t/m 18 okt a.s. grensoverschrijdend project ‘Crossborder Entrepreneurship’ biedt het consortium van Zuyd Hogeschool, TU/e, Fontys en Hogeschool Düsseldorf je een unieke kans om ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tijdens deze drie dagen in Eindhoven bieden we je masterclasses ondernemerschap en innovation processes, Product & Service Development, een experience waarbij je in een team met studenten van de andere hogescholen/universiteit een idee voor Product & Service Development uitwerkt, en na 3 dagen pichted met met uiteindelijk één winnaar en een berg fun.

Eten & drank, reiskosten en de overnachtingen worden door het project bekostigd.

Heb je tijd en zin om deel te nemen aan dit project? Meld je snel aan bij Mirjam Ubachs en/of Bart Rams. Maximaal 15 studenten kunnen vanuit de onderwijsmodule Innovatief Ondernemerschap Zuyd Hogeschool deelnemen aan dit event.