Geïnteresseerd in circulair ondernemen? Meld je dan aan voor de tweede Purpose College!

Op dinsdag 18 januari is Ine Stultjens, manager marketing en communicatie bij Auping, te gast bij het tweede Purpose College georganiseerd in samenwerking met Zuyd Hogeschool en Universiteit Maastricht. De academische inleiding wordt verzorgd door onze lector Steven de Groot op Hogeschool Zuyd, locatie Ligne te Sittard.

Het thema van dit Purpose College is samenwerking in de circulaire economie. Auping is als certified B Corporation goed bezig als het gaat om circulair ondernemen. Zo ontwikkelde Auping in 2018 het eerste circulaire matras ter wereld en zijn ze dit jaar gestart met een recycle programma voor dekbedden en kussens. Het familiebedrijf Auping bestaat al 130 jaar en is nog steeds heel relevant. Ine Stultjens is hier als manager Marketing en Communicatie veel mee bezig. Gedurende haar carrière heeft zij altijd tot doel gehad om positieve impact te genereren, zowel voor het bedrijf als voor de maatschappij.

De academische inleiding wordt verzorgd door Steven de Groot, lector Innovative Entrepreneurship bij Zuyd Hogeschool. Steven geeft leiding aan het lectoraat Innovatief Ondernemen. Dit lectoraat ontwikkelt en verspreid nieuwe inzichten en oplossingen omtrent innovatief ondernemerschap. Business development via meervoudige waardecreatie is één van de onderzoekslijnen binnen dit lectoraat, circulair ondernemerschap is een onderwerp dat hierbij vaak terugkomt.

De academische inleiding geeft context en ondersteunt het verhaal van de hoofdspreker. Na afloop zal er een Q&A zijn, waarbij het publiek de gelegenheid krijgt vragen te stellen aan zowel de inleider als de hoofdspreker. De moderatie zal worden verzorgd door Twan Schevers, docent aan Zuyd Hogeschool.

Dit college is zowel fysiek (onder voorbehoud) als online te volgen. Wil jij er bij zijn? Klik dan HIER om je aan te melden!