Zoals aangekondigd nodigen wij u uit voor het mini-symposium Digital Marketing & Finance van Zuyd Hogeschool.

Datum: Donderdag 28 november 2019

Tijdstip: 15.00 – 18.00 uur 
Locatie: Zuyd Hogeschool, Ligne 1 te Sittard, ruimte H.1.35

Programma:

  • CHATBOTS!

De wereld van automatisering en digitalisering verandert om ons heen in een rap tempo.  Jordy Kuipers zal jullie vertellen over de manier waarop Ruijters Woningmakelaars werkt, denkt en bouwt aan de toekomst. Ze hebben namelijk afgelopen periode geëxperimenteerd met technologieën als Artificial Intelligence en Chatbots.

Spreker: Jordy Kuipers, Projectmanager bij Ruijters Woningmakelaars

  • BLOCKCHAIN IN HET MKB!

Blockchain…..iedereen heeft er wel eens van gehoord maar wat is het nu eigenlijk? Relatie met Bitcoin? Welke impact heeft deze technologie voor mijn organisatie en op mijn industrie? Wat kan er nu al praktisch mee? Jan Scheele vertelt u graag meer hierover en hoe u als organisatie de eerste stappen kunt zetten met blockchain technologie.

Spreker: Jan Scheele co-founder en CEO van Blockformer en International Blockchain Solutions

  • DATA OBESITAS IN HET MKB!

Data obesitas is een overmatige opslag van data waardoor geen toegevoegde waarde voor de organisatie wordt gecreëerd. Onze lector Dr. Martijn Zoet legt uit hoe u data obesitas voorkomt op het gebied van Digitalisering en Dr. Steven de Groot zal dieper in gaan op Digital Marketing Analytics.

Sprekers: Dr. Martijn Zoet en Dr. Steven de Groot, lectoren Zuyd Hogeschool

  • AFSLUITING

Wij sluiten af met een netwerkborrel met studenten, docenten en professionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Kortom, een prachtig programma dat u als professional kennis laat maken met “what is next” voor mijn business!
Deelname aan dit evenement is kosteloos en u kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar lectoraatinnovatiefondernemen@zuyd.nl.

Hartelijke groet,

Dr. Steven de Groot (lector Innovatief Ondernemen) en Dr. Martijn Zoet (lectoraat Future-proof Financial)
Lectoren Zuyd hogeschool